Review Hadramawt Kitchen

10:58:00



Assalamualaikum. Baru2 ni aku try makan dekat

HADRAMAWT KITCHEN

yang terletak di :

13, A, Jln Penguasa B U1/53A, Kawasan Perindustrian Temasya, 40150 Shah Alam, Selangor


So ini view kedainya. Maaf ada kereta lain pulak menghalang. Memula masa nak masuk tu macam .... biar betul kedai ni cam xde orang pon.. Kenapa tertutup.. Macam scary je..
Bila masuk...



Ni seat dia la. Cantikkan. Typical Arab setting la. 

And memang takde orang langsung pon. Dahla semua pekerja dia male kan, dan kedai pulak tertutup. Uisshh seram betul.

Tapi ketepikan keseraman tu, kita tengok menu dia dulu. Yang nii aku amik dari google je sebab aku tak terfikir pon nak ambil gambar menu. Hahah


The price is not bad. So i ordered Shia tea (HOT), chicken mandy, and Shish Tawook.



So this is our drinks.

And our food arrived probably an hour later.







Mula2 cam bengang la, haishh takde orang pon lambat ke servis. Tapi bila once dah dapat and dah try makanan dia. Ooossshhh omaigoshh the best feeling ever! Shish Tawook dia sedap gilaaaaaaa. Chicken mandy sedap jugak, cuma I've tasted better than that so to me xdela istimewa sangat.


But you really must try the Shish Tawooq! All these harga around RM 43 cmtu, tapi owner dia bagi RM 40 je hahaha.

REVIEW :

- Tempat strategic
- Setting tempat makan memang cantik
- Makanan sedap
- Rasa pure arabian style
- Kedai sangat bersih

-Servis lambat
- Seram sikit sebab area dia sunyi


So, nora bagi 


Related Post

0 comments