Korea

01:41:00

2013
Korea - Where to ?

Related Post

9 comments

  1. Salam dik,nak tanya overall kalau travel area busan guna T-money je okay x?actually quite confusing either better using t-money or one day pass.sebab nya nnt akk stay busan for 2 days 1 night. thank you

    ReplyDelete
    Replies
    1. Okay tp bankrupt sikit la haha. Sbb di korea ni dia guna sistem setiap kali masuk station n touch, dh tolak 1200 won. Kalau 4 station pergi, dh kira2 4000+ won juga. Cmtula.. tp klu tak jalan menggunakan subway and more to bus ke ok je T Money :)

      Delete
  2. salam dik, nk tanya..boleh cadangkan mn hotel or guesthouse yg sesuai dkt dgn subway/tempat makan halal/tempat menarik di korea?kak nk g 7-14/12/16 ni..still searching..tq

    ReplyDelete
  3. salam dik, nk tanya..boleh cadangkan mn hotel or guesthouse yg sesuai dkt dgn subway/tempat makan halal/tempat menarik di korea?kak nk g 7-14/12/16 ni..still searching..tq

    ReplyDelete
    Replies
    1. itaewon. kaklong guest house pon okey

      Delete
  4. Assalamualaikum . Boleh share tak kalau pergi seoul dr busan naik train mugunghwa nak turun station apa ?
    Lepas tu dr station kat seoul nak ke maru guesthouse mcm mana ye ?

    ReplyDelete
  5. Kalau bawak makanan contohnya maggie ke korea boleh ke? Atau dia check beg kita?

    ReplyDelete
    Replies
    1. blh je maggi kalau nak handcarry tp kalau liquid xleh la, can food pun better ambil weight

      Delete