Review : Escape Room, Seremban

12:53:00

Rating : 

 Sekarang semua tengah sibuk2 nak cuba main Escape Room kan? Haaaa den pon dah poyi. Dan apa yang den boleh cakap, memang thumbs up!!!


Apa itu Escape Room?

Sebelum itu, apa itu escape room? 



Cara nak book Escape Room ni :

Pergi ke website dia. 


Select Escape Room di negeri mana yang korang nak main.


Macam aku, aku pilih Somban jo.


Then, pilih games (or bilik) apa yang korang nak.


Macam aku haritu, aku main Prison Break. Boleh try la. Best!!!

Lepas tu, pilih tarikh nak book. Click je kat tarikh2 yang korang nak :


Akhir sekali, isi butir2 korang macam kat bawah ni dan tekan submit. So moral of the story nya, dia reserve kan thru Email je. Tapi yang bagus nya a few hours lepas tu dia dah reply. Laju sangat!



Dah selamat reserve, kita pergi aje. Sebut nama kitaa, or show email korang kt phone la kalau nak bagi nampak yg korang mmg dh betul2 reserve. Korang bayar kat counter, simpan bag dlam locker *kena bayar tp deposit je* then dia akan.......

Dia akan tutup mata korang dan gari.. Lepas tu dia bawa masuk ke satu bilik dan kemudiannya.... Semua jadi RAHSIA. Korang kena cuba baru tahu! Hahahahaha


Masa yang diberi hanya 45 min. Tapi itu pon rasa cam kejapnyaaaa tak cukup masa!!! So, adakah anda berani mengambil risiko? Kalau berani.. Can You Escape Within 45 Minutes???


Moral of the story nya, kitorang KALAH. Lagi1 more stage dah nak exit room tu, tapi kalah. HAHAAHHAA


Nanti dorang akan ambil gambar macamni dan tampal kat 
WALL OF SHAME. Hahahaha

Tu je Sekiaannn dan Good luckkk

Related Post

0 comments