SPONSORED : TRAVEL POCKET WIFI MURAH

09:41:00

Japan 4G pocket Samurai WiFi rental Unlimited RM 20 promotion

Korang suka travel? Untuk travel sudah tentu internet sangat penting lagi-lagi kalau kita seorang backpackers. Internet dapat memudahkan proses kite untuk mencari destinasi sesuatu tempat seperti cara paling mudah untuk ke airport, atau cara untuk ke hostel, sudah pasti memerlukan internet. 

Data roaming merupakan antara satu cara untuk menggunakan internet tatkala kita di luar negara, tetapi tahukah anda bahawa dengan cara menggunakan pocket wifi, anda dapat jimat jauh lebih banyak berbanding data roaming?

Antara pocket wifi kegemaran Miszdae ialah Samurai Wifi oleh VISONDATA, kerana harganya yang murah dan boleh di dapati di KLIA dan KLIA 2 beberapa jam sebelum penerbangan kita. Mudah sangat! Pakej yang disediakan juga menarik dan murah! Apa yang lebih menarik ialah, kebanyakan pakej yang disediakan ialah UNLIMITED, jadi gunalah sampai lebam. Haha


Berikut merupakan antara pakej dan negara yang disediakan. Boleh klik untuk terus book.

Singapore pocket Samurai WiFiCambodia pocket Samurai WiFi


http://visondata.com.my/affiliates/alleydae-1-1-24.htmlHong Kong pocket Samurai WiFiIndonesia pocket Samurai WiFiIndia pocket Samurai WiFiGlobal WifiEurope pocket Samurai WiFiUSA pocket Samurai WiFinewzealandSouth Africa pocket Samurai WiFi

Antara promo-promo yang best tengah offer sekarang ni :


 Just imagine, RM 17 sehari, pergi 7 hari = RM 119, kalau contoh yang backpack dengan korang tu pergi 5 orang, RM 119 bahagi dengan 5 = RM 23.80 untuk seminggu UNLIMITED WIFI! Best & murah gilaaaa!

Di bawah ini ialah contoh yang Miszdae dah pernah pakai semasa di Jogjakarta baru-baru ni. Boleh klik gambar untuk baca.



Thank you SAMURAI WIFI @ VISONDATA for making like easier. Lepas ni dah tak perlu berhenti kat mana-mana restoran semata-mata untuk dapatkan Wifi dia. haha! Siapa boleh relate angkat tangan!! Hihi

You Might Also Like

2 comments

  1. Hi sis saya nak tanya memgunakan samurai wifi ini utk surf internet, wasup kan..klu utk call boleh juga ke?mcmana cara nak dptkan internet kat negara luar

    ReplyDelete
  2. HAHAHA berhenti kt restoran kat korea. sbb nk wifi. heeee

    ReplyDelete