HOODPATH TRAVEL BLOG GIVEAWAY 1.0

21:46:00

Assalamualaikum.
Harini, saya nak buat giveaway untuk anda semua!

SYARAT-SYARATNYA :

1. BUAT SATU ENTRI BERTAJUK :

HOODPATH Travel Blog Giveaway 1.0 

2. COPY PASTE CODE BANNER DI BAWAH DAN LETAKKAN DI ENTRI BLOG ANDA : 

(click pada box,  Highlight atau tekan CONTROL + A dan kemudian tekan CONTROL + C untuk copy)



3. FOLLOW :

- BLOG : HOODPATH MESTI FOLLOW! TAK FOLLOW EXCLUDED TERUS!
- INSTAGRAM : HOODPATH / @hoodpath
- FACEBOOK : HOODPATH

4. KOMEN DI RUANGAN KOMEN ENTRI SAYA INI:

Nama anda :
Link entri giveaway di blog anda : (senang nk blogwalking ) 
Instagram anda :

dan BACA SATU ENTRI KESUKAAN ANDA DAN  TERANGKAN KENAPA ANDA MENYUKAINYA DI RUANGAN KOMEN.

Bilangan patah perkataan BEBAS.



Pemenang akan menerima hadiah-hadiah berikut :


PEMENANG PERTAMA :

 CASH VOUCHER BERNILAI RM 70 
di kedai Arab Lazeez Cafe & Bakery

TOPUP RM 15 TAJAAN Sufferedge.my
BLOG FEAUTRED IN BLOG HOODPATH Hadiah Souvenir dari Palestine






PEMENANG KEDUA :


 CASH VOUCHER BERNILAI RM 25

di Tutti Frutti

TOPUP RM 10 TAJAAN Sufferedge.my
Blog featured dalam BLOGLIST HOODPATH



PEMENANG KETIGA :

Tiket Blue Coral Aquarium @ KL Tower bernilai RM 18 + RM 5 CASH VOUCHER

TOPUP RM 5 TAJAAN Sufferedge.my


SAGUHATI :

5x RM 3 TOPUP


Terms and Conditions :

1. Giveaway berlangsung pada 12/1/2016 hingga 23.59 p.m. 30/1/2016 sahaja
*** Oleh kerana permintaan ramai, GIVEAWAY 1.0 ini di panjangkan sehingga akhir bulan 1. Nama pemenang akan diumunkan pada 31/1/2016


2. Peserta mesti mengikut semua syarat!

GOOD LUCK.

Boleh lihat senarai peserta di link bawah :

Related Post

55 comments

  1. Assalamualaikum. hi saya join GA..

    nama: Ainul Aqma
    blog: ainulaqma.blogspot.com
    instagram: @ainulaqma

    Saya suka baca entry pengalaman anda ke Jepun. Pada saya perjalanan anda adalah sangat seronok dan sesuai bagi mereka yang ada bajet kecil untuk travel ke Jepun. Saya jadikan entri anda sebagai pandauan saya ke Jepun hujung tahun ini. In shaa ALLAH. keep it up on writing awesome travel blogpost!

    Thank you! :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah kerana entri saya itu dapat dijadikan rujukan. Terima kasih kerana menyertai giveaway ini. Semoga berjaya. Jangan lupa ajaka ramai-ramai untuk join :)

      Delete
  2. keladi join....http://missdae.blogspot.my/2016/01/hoodpath-travel-blog-giveaway-10.html

    Nama: Keladi
    Blog : www.keladionline.com
    Insta: Maaf ya..keladi tak de acc ista, cuma blog je

    dalam blog ini entri yang menjadi pilih hatiku adalah Tadom Hill Resort Review, mudah je, nak kata kenapa keladi suka baca entri itu, sebab keladi ini jika bercuti tak suka check in kat hotel, lebih suka bercamping, duduk chalet, jadi bila miss dae ni review pasal tadom hill resort, jadi seronok nak ke sana, dgn gambar nye, yang membuatkan hatiku melonjak-lonjak nak ke sana....upss terover pulak, tapi yang pasti keladi akan terus ikuti blog ini, maklumlah nak bercuti bajet kurang jadi baca jelah pegalaman miss dae....salam perkenalan daripada keladi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam perkenalan juga dari saya. Hehe.
      Terima kasih kerana menyertai giveaway ini. Semoga berjaya. Jika dapat penuhi semua syarat, sudah tentu anda berpeluang besar utk memenanginya! Jangan lupa ajak ramai-ramai untuk join :)

      Delete
  3. Nama : Eintan Nurfuzie
    Blog : www.nurfuzie.com url penyertaan http://www.nurfuzie.com/2015/12/hoodpath-travel-blog-giveaway-10.html
    Insta : Eintan_Nurfuzie

    Cik en tertarik dengan entri KOrea! sebabnya ianya menjadi inspirasi tuk cik en ke sana.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih kerana menyertai giveaway ini. Semoga berjaya. Jika dapat penuhi semua syarat, sudah tentu anda berpeluang besar utk memenanginya! Jangan lupa ajak orang lain juga :)

      Delete
  4. Nama : Karimah Zulkafali
    Link : http://theonlygirl98.blogspot.my/2016/01/hoodpath-travel-blog-giveaway-10.html
    Ig : dequeen.my

    Entry kesukaan : Jepun.
    Sebabbb impianku hendak ke sanaaaa T^T waaaa jealous much! Kena start menabung ni hoyeah! ;D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Semoga impian awak akan tercapai satu hari nanti :)

      Terima kasih kerana menyertai giveaway ini. Semoga berjaya. Jika dapat penuhi semua syarat, sudah tentu anda berpeluang besar utk memenanginya! Jangan lupa ajak orang lain juga :)

      Delete
  5. Saya join :)

    Nama: Nuruleaida Daud
    Blog: http://eiydacalyx90.blogspot.my/
    Ig: Nuruleaidaud

    Saya tertarik dengan entri ke Palestine. Saya rasa tak semua orang akan pilih Palestine sebagai tempat untuk travel sebab mind set 'Palestine je perang'. Memang betul cakap missdae kalau nak mati kat mana-mana pun boleh mati kan. Beruntung missdae dapat pergi ke Palestine dapat melihat sendiri sejarah islam kat sana. Tapi kalau saya diberi peluang ke Palestine, macam fikir dua kali gak hehe..sebab bila baca kisah missdae melawat tempat2 di palestine dan israel takut juga. Dekat Palestine walaupun missdae cakap mereka takkan ganggu para pengunjung dari luar negara tapi bila diperhatikan je dengan senapang lagi tu seram juga yeee..hehe..kesimpulannya banyak yang saya dapat imbas kembali subjek sirah dan agama masa zaman sekolah dulu lepas baca entri Palestine ni. Palestine memang tempat yang bagus untuk pelajari tentang islam dan sejarah islam. Salam perkenalan dari saya hehe :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tertinggal link entry :)

      http://eiydacalyx90.blogspot.my/2016/01/hoodpath-travel-blog-giveaway-10.html

      Delete
    2. Hehe. Alhamdulillah. Terima kasih kerana membaca entri pasal palestine yg begitu panjang lebar.

      Terima kasih kerana menyertai giveaway ini. Semoga berjaya. Jika dapat penuhi semua syarat, sudah tentu anda berpeluang besar utk memenanginya! Jangan lupa ajak orang lain juga :)

      Salam perkenalan dari saya juga ;)

      Delete
  6. NAMA: RRAI
    LINK: http://bajuwarnacoklat.blogspot.com/2016/01/hoodpath-travel-blog-giveaway-10.html
    IG: https://www.instagram.com/nurraihanahhh/

    ENTRY KESUKAAN: http://www.missdae.blogspot.my/2015/10/survival-tips-ketika-kapal-terbang.html
    SEBAB TIPS NI RARE SUSAH NAK JUMPA KAT BLOG LAIN HEHEHH.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe sy mmg minat kapal terbang sbb tu suka share tips yg berkaitan hehe

      Terima kasih kerana menyertai giveaway ini. Semoga berjaya. Jika dapat penuhi semua syarat, sudah tentu anda berpeluang besar utk memenanginya! Jangan lupa ajak orang lain juga :)

      Delete
  7. Assalam awak...
    Saya dah join...

    Nama : Eirna
    Blog : www.eirna-nurasikin.blogspot.com.my
    IG : irnanurasikin

    http://eirna-nurasikin.blogspot.my/2016/01/hoodpath-travel-blog-giveaway-10.html

    Saya suka entri awak "Tadom Hill Resort Review" sebab sayadan husband suka travel ke tempat mcm tu..Outdoor..Off-road..Kami selalu bawa anak-anak teroka tempat mcm Tadom Hill..Lagi adventure dan bagus untuk anak-anak.Tadom Hill tu pula tempatnya memang menarik sangat2.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih kerana membaca entri sy mengenai tadom hill resort :)

      Terima kasih kerana menyertai giveaway ini. Semoga berjaya. Jika dapat penuhi semua syarat, sudah tentu anda berpeluang besar utk memenanginya! Jangan lupa ajak orang lain juga :)

      Delete
  8. http://ash-tsukidate.blogspot.my/2016/01/hoodpath-travel-blog-giveaway-10.html

    Nama : Siti Sorfiena Syasha
    Link : http://ash-tsukidate.blogspot.my/2016/01/hoodpath-travel-blog-giveaway-10.html
    Instagram : @oppiependragon
    Entry kesukaan : http://www.missdae.blogspot.my/2013/10/travel-log.html
    Saya suka baca travel log akak sebab kat situ saya boleh klik link satu persatu dan baca entry akak satu persatu. huhuhu, best sangat travel masa muda muda T___T Nak join akak pergi travel suatu hari nanti lahh :D InshaAllah.

    ReplyDelete
    Replies
    1. In sha Allah.. Suatu hari nanti :)

      Terima kasih kerana menyertai giveaway ini. Semoga berjaya. Jika dapat penuhi semua syarat, sudah tentu anda berpeluang besar utk memenanginya! Jangan lupa ajak orang lain juga :)

      Delete
  9. Nama: Nur Khafisah Ashadi a.k.a aienienka

    Link: http://aienienka.blogspot.my/2016/01/hoodpath-travel-blog-giveaway-10.html

    IG: @lady_channa

    Favorite entry: http://missdae.blogspot.my/2014/06/korea.html

    Kpop die hard fans must have this travelog in their diary. haha thanks for sharing. skrg, hanya mampu imaginekan diri sendiri dpt pergi. hehe :D One day, in syaa Allah.. ada la rezeki.

    ReplyDelete
    Replies
    1. In sha Allah suatu hari nnt awk akan pegi :)

      Terima kasih kerana menyertai giveaway ini. Semoga berjaya. Jika dapat penuhi semua syarat, sudah tentu anda berpeluang besar utk memenanginya! Jangan lupa ajak orang lain juga :)

      Delete
  10. ubai join :)

    Nama : Ubai
    Blog : http://budakgemukberbicara.blogspot.my
    Ig ; bdakmesir

    http://budakgemukberbicara.blogspot.my/2016/01/hoodpath-travel-blog-giveaway-10.html

    ubai suka entri pasal mesir, hehe sebab pernah duduk dekat mesir . jadi pengalaman miss dae dekat sana lebih kurang dengan pngalaman ubai. jus mesir antara yang fresh dan tak dak rasa mcm jus di malaysia. satu hari nanti harap dpat pi mesir lagi. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kannnn. Rindu mesir sebab air jus dia hahahaha. Pekat, pure dan bukan rasa gula :(

      Btw, terima kasih kerana menyertai giveaway ini. Semoga berjaya. Jika dapat penuhi semua syarat, sudah tentu anda berpeluang besar utk memenanginya! Jangan lupa ajak orang lain juga :)

      Delete
  11. Join... :)

    http://huhahuhajerr.blogspot.my/2016/01/hoodpath-travel-blog-giveaway-10.html

    Nama : Noor Akma
    IG : nurbeautyannggun

    ReplyDelete
  12. Nama : Cik Pa'in

    Link: http://cikpain.blogspot.my/2016/01/hoodpath-travel-blog-giveaway-10.html

    Instagram : @cikpain

    Entry Miss Dae yang disukai : Strawberry Farm Ilsan, Toppoki Sedap Murah, Universiti Korea

    Sebab :
    Firstly, Cik Pa'in memang teringin sangat nak further study ke Universiti di Korea .. sebab ? Sebab nak pi tengok Korea la hehe .. Cik Pa'in belajar bahasa Korea and even belajar sendiri je !! Dengan bantuan internet , now Cik Pa'in boleh membaca dan menulis hangul .. cuma belum lancar la .. OH OH OH , boleh tak bagitahu saya course apa study kat sana , cemana nak apply sana , swasta ke or kerajaan taja .. and much more about study abroad :)

    Second, Cik Pa'in ni food lover .. bila tengok Running Man selalu sangat tayang makanan .. eish, mana boleh food lover tengok makanan tapi tak rasa .. so kalau ada je makanan yang Cik Pa'in terliur, terus Cik Pa'in cari resepi dari maangchi dan buat .. antara makanan Korea yang Cik Pa'in dah pernah buat : kimchi , jjajangmyeon , kalguksu , mandu dan banyak lagi .. toppoki pun pernah tapi keras hahaha .. so bila baca entry Miss Dea tu , rasa bersemangat nak buat toppoki balik *hiyahhhh*

    Third, Cik Pa'in memang teringin gila nak gi Korea , dengan membaca entry tu , rasa macam dah ada kat Korea heheh ..

    K la .. itu saja .. harap saya daat further study ke Korea macam Miss Dea :*

    ReplyDelete
    Replies
    1. Typo dan pembetulan :
      *dapat
      *Miss Dae

      Delete
    2. Hi dear cik Pa'in. Terima kasih kerana menyertai giveaway saya. Akak sebenarnya nak komen kat blog awak, tapi tak dapat post comment.

      Boleh cek jika awak sudah mematuhi semua syarat yang telah saya tetapkan di :

      http://missdae.blogspot.com/2016/01/senarai-peserta-hoodpath-travel-blog.html

      Sekira masih tidak cukup syarat, anda masih ada masa untuk memastikan anda cukup segala syarat bagi peluang besar untuk memenangi hadiah-hadiah giveaway ini. Segala penambah baikan boleh la maklum saya pada komen entri tersebut.

      Terima kasih dan semoga berjaya :)

      Delete
  13. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  14. Nama : Anis Khalilah

    Link Blog : http://akhalilah.blogspot.my/2016/01/hoodpath-travel-blog-giveawaay-10.html

    Ig : -

    Assalammualaikum dan salam perkenalan missdae :) Serius! Kesemua entri missdae memang menarik. Tapi Anis pilih satu ye entri yang paling paling menarik hati. Hehe. Okey, Anis pilih entri missdae yang bertajuk Persiapan Ke Perth, Australia. Sebab apa Anis pilih? Sebab entri ini sangat padat dah muktahir. Cewahh! :D Selain itu, orang yang baca ni pun mudah untuk fahami dan disamping itu, missdae ada cerita tentang pengalaman missdae sendiri, orang yang membaca ni pun seakan akan terikut ikut missdae ke sana :) Apa yang menarik dalam entri persiapan ke Perth, Australia? Kat situ missdae ada terangkan cara cara macam mana nak buat ETA, Tiket Penerbangan, Tempat Penginapan, Tempat Best best. Segala maklumat sangat berguna kepada student mahupun orang yang bekerjaya yang ingin travel. InsyaAllah, dengan maklumat yang diberikan ini bolehla Anis travel ke sana tanpa rasa takut takut lagi. Dulu pernah nak apply further study kat sana tapi disebabkan semangat pun tak kuat, so bubarkan sahaja impian itu. Bila baca entri missdae, semangat tu kembali berkobar kobar tapi nak travel sahaja. Hahaha. Terima kasih di atas informasi yang terbaik ini. Semoga missdae terus maju melangkah ke hadapan sebagai traveller dan terus berjaya dalam berblogging berkaitan travel. Tahniah. Di usia muda ni, Allah beri missdae kelebihan untuk terus melihat dan menghayati keindahan ciptaan Allah. Terima kasih :)

    ReplyDelete
    Replies

    1. Hi dear Anis Khalila. Terima kasih kerana menyertai giveaway saya. Minta maaf sangat2 lambat respond komen ini. Boleh cek jika awak sudah mematuhi semua syarat yang telah saya tetapkan di : http://missdae.blogspot.com/2016/01/senarai-peserta-hoodpath-travel-blog.html Sekira masih tidak cukup syarat, anda masih ada masa untuk memastikan anda cukup segala syarat bagi peluang besar untuk memenangi hadiah-hadiah giveaway ini. Segala penambah baikan boleh la maklum saya pada komen entri tersebut. Terima kasih dan semoga berjaya :)

      --> Alhamdulillah, harap sangat post saya itu membantu. Terima kasih awak kerana sudi membaca :) :*

      Delete

    2. Hi dear Anis Khalila. Terima kasih kerana menyertai giveaway saya. Minta maaf sangat2 lambat respond komen ini. Boleh cek jika awak sudah mematuhi semua syarat yang telah saya tetapkan di : http://missdae.blogspot.com/2016/01/senarai-peserta-hoodpath-travel-blog.html Sekira masih tidak cukup syarat, anda masih ada masa untuk memastikan anda cukup segala syarat bagi peluang besar untuk memenangi hadiah-hadiah giveaway ini. Segala penambah baikan boleh la maklum saya pada komen entri tersebut. Terima kasih dan semoga berjaya :)

      --> Alhamdulillah, harap sangat post saya itu membantu. Terima kasih awak kerana sudi membaca :) :*

      Delete
  15. nama:acu asha
    link blog: http://acuasha.blogspot.com/2016/01/hoodpath-travel-blog-giveaway-10.html

    asha tak ada instagram...asha suka baca travelog sebab asha teringin sangat nak travel oversea. dalam travel log ada banyak negara asha boleh tengok satu persatu . xdapat p dapat tengok gambar pun jadi la..

    ReplyDelete
    Replies

    1. Hi dear Acu Asha.. Terima kasih kerana menyertai giveaway saya. Minta maaf sangat2 lambat respond komen awk ni. Tp dlm lambat respond pon sy dh update dh awk dlm senarai peserta. Hihi. Boleh cek jika awak sudah mematuhi semua syarat yang telah saya tetapkan di : http://missdae.blogspot.com/2016/01/senarai-peserta-hoodpath-travel-blog.html Sekira masih tidak cukup syarat, anda masih ada masa untuk memastikan anda cukup segala syarat bagi peluang besar untuk memenangi hadiah-hadiah giveaway ini. Segala penambah baikan boleh la maklum saya pada komen entri tersebut. Terima kasih dan semoga berjaya :)

      --> Takpe, sy doakan awak dapat travel juga satu hari nanti in sha Allah :)

      Delete
  16. Assalamualaikum sy join
    Nama: Syasya
    link : http://shapurplegirl.blogspot.my/2016/01/hoodoath-travel-blog-giveaway-10.html
    ig : _syasyashari_

    Komen: Sangatttt lah banyak post sis yang saya suka, yang Palestine, yang Budget. kat Japan. Doakan saya diberi peluang untuk travel macam sis. Post yang paling suka adalah. post yang gi seoul sebab MissDae bagi cara2 dan tunjuk arah untuk sampai sesuatu tempat. ohoho. Kalau pi korea akan ku terjah YG Ent and Big Hit Ent. sebab apa, sebab daku ini kpoper tegar. Hahahaha. Mereput baca awak dpt jumpa Dara. Oh men, tu tak jumpa Bigbang lagi. Hahaha. Lagi2 BTS. Nak cite sal kpop memang panjang berjela la kat sini. And Miss Dae direct nak gi namsan tu. kalau travel memang mudah la nak rujuk blog Miss Dae kan. Lagi satu yang Busan. Huhuhu. Tempat kelahiran ultimate bias ku iaitu jeon Jeongguk (BTS) hahaha. FYI, Big Hit bagi BTS cuti 2 bulan. Sebab jadual dorg tahun lepas tersangatlah pack. Sampai ada yang sakit2. T T

    Dan, olehh ituu, daku tersangatlahh nak pi busan . Ahhaaaa., Takut2 boleh jumpa bias kat sana. hahahaha. Tapi busan bsar kan? Lagi satu yang pasal makanan2 halal. Bagus sgat Miss Dae bagi tahu. Boleh la elak makan yang haram. Hewhew.
    Sekian. Maaf komen sy tak menepati apa yang Miss Dae nak :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thank you for participating dear hehe dah cukup syarat dah semua tuu. tp nama awk still tak appear dlm followers :)

      Delete
  17. Hantar sekali lagi yer...

    http://huhahuhajerr.blogspot.my/2016/01/hoodpath-travel-blog-giveaway-10.html

    Nama : Noor Akma
    IG : nurbeautyannggun

    Rasanya dah tulis n3 tu tapi kat reply ... tp xpe boleh tulis balik... Semua pasal n3 travel kat blog ni saya suka.... Tapi tak berangan nak pergi travel mana2 pun ... Pertama sebab tak mampu. Kedua sebab tak boleh travel jauh2... mabuk uwwek2 nanti.... malu! Tempat paling jauh pernah pergi Medan Indonesia, lama duluuu.. :

    ReplyDelete
    Replies
    1. nama awk mmg dah ada dear :) cuma tak jumpa dekat followers je :)

      Delete
  18. Hi missdae! Sye join juge!!

    Nama : Nurul
    Ig : themuzas
    Komen : Antara post yang sye suka sangat ialah post missdae ke Korea.

    Sebabbb. Sye pon teringinnnnnn nak pergi Korea. Best sebab missdae cerita secara terperinci la dari care-care untuk jalan ke sana, care-care nak beli tiket, care-care nak BOOK HOTEL, cerita kesedihan dan dugaan yang terpakse dihadapi. Sejujurnya mmg sye rasa simpati, yela smpi kene tidur masjid semua. Memang style backpackers habisssssss.

    Besttt tak rugi bacaa tau

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hi dear Nurul. Terima kasih kerana menyertai giveaway saya. Minta maaf sangat2 lambat respond komen awk ni. Tp dlm lambat respond pon sy dh update dh awk dlm senarai peserta. Hihi. Boleh cek jika awak sudah mematuhi semua syarat yang telah saya tetapkan di : http://missdae.blogspot.com/2016/01/senarai-peserta-hoodpath-travel-blog.html Sekira masih tidak cukup syarat, anda masih ada masa untuk memastikan anda cukup segala syarat bagi peluang besar untuk memenangi hadiah-hadiah giveaway ini. Segala penambah baikan boleh la maklum saya pada komen entri tersebut. Terima kasih dan semoga berjaya :)

      Delete
  19. eh tertinggal, blog : http://purplekiwie.blogspot.my/2016/01/hoodpath-travel-blog-giveaway-10.html :) :) :))

    ReplyDelete
  20. saya join sini :)

    Nama : Amy / Amelia

    IG & FB : @emyameliaa & Nurul Amelia

    http://emyyyyemyyyy.blogspot.my/2016/01/hoodpath-travel-blog-giveaway-10.html

    andddd, sy suka entry : Tadom Hill Resort Review!
    sebab, memang tengah survey tempat tu, and dah dekat dah dgn tmpt tgl kat klang ni.. haha :D cara review tu, memang nak pergi sungguh. mcm best jeee. tapi tak dalam ke? haha :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. ok dear, nanti check nama di senerai peserta k :)

      Delete
  21. Shawal join ye kak.. :)

    Nama : Mohd Noor Shawal
    Link Blog : http://akubukaninnocent.blogspot.com/2016/01/hoodpath-travel-blog-giveaway-10.html

    Instagram : @AkuBukanInnocent

    ReplyDelete
    Replies
    1. ok. tq for joining. boleh cek nama pada senarai peserta :)

      Delete
  22. Hi.. Cikla join..

    Nama : Cikla Shahril
    Link penyertaan : http://ciklapunyabelog.blogspot.my/2016/01/hoodpath-travel-blog-giveaway-10.html

    Instagram : ciklashahril82

    Cikla suka kan entri awk Cara untuk checking di klia2. For me, it's good info and knowledge terutama utk org org yg mmg pertama kali nak naik flight. So, it good for us. Thanks for sharing....

    ReplyDelete
    Replies

    1. Hi dear cikla. Terima kasih kerana menyertai giveaway saya. Boleh cek jika awak sudah mematuhi semua syarat yang telah saya tetapkan di : http://missdae.blogspot.com/2016/01/senarai-peserta-hoodpath-travel-blog.html Sekira masih tidak cukup syarat, anda masih ada masa untuk memastikan anda cukup segala syarat bagi peluang besar untuk memenangi hadiah-hadiah giveaway ini. Segala penambah baikan boleh la maklum saya pada komen entri tersebut. Terima kasih dan semoga berjaya :)

      Btw, hope my entri check in klia 2 itu membantu. Have a good day :)

      Delete
  23. As salam, YB join

    Nama: YangBaik
    Link penyertaan: http://yangbaik.blogspot.my/2016/01/hoodpath-travel-blog-giveaway-10.html
    Instagram: @yangbaik
    YB belum sempat lagi tengok entri lain di blog ini. Buat masa ini YB suka sangat dengan entri ini kerana melalui entri ini YB mula mengenalli MissDae. Dalam kesempatan lain YB akan check juga mana-mana entri di blog ini.

    Terima kasih. ^-^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hi dear Yang Baik. Terima kasih kerana menyertai giveaway saya. Minta maaf sangat2 lambat respond komen awk ni. Tp dlm lambat respond pon sy dh update dh awk dlm senarai peserta. Hihi. Boleh cek jika awak sudah mematuhi semua syarat yang telah saya tetapkan di : http://missdae.blogspot.com/2016/01/senarai-peserta-hoodpath-travel-blog.html Sekira masih tidak cukup syarat, anda masih ada masa untuk memastikan anda cukup segala syarat bagi peluang besar untuk memenangi hadiah-hadiah giveaway ini. Segala penambah baikan boleh la maklum saya pada komen entri tersebut. Terima kasih dan semoga berjaya :)

      Delete
  24. Nama : Sayidah Napisah
    Link penyertaan : http://www.sayidahnapisah.com/2016/01/hoodpath-travel-blog-giveaway-10.html
    Instagram : sayidahlurvechoc

    Satu entri kesukaan saya : Tempat Makan Best Di Seremban !
    Seriouslyy baru tahu tempat-tempat makan ni ada dekat seremban walhal saya hampir 3tahun duduk di Seremban haaha. Al0maklumlah asyik duduk rumah je, abi tak bagi keluar rumah sangat hehe. Saya suka entri ni sebab bagi saya, tempat-tempat ni dilihat sangat sangat sedap dan saya teringin nak jejak ke sana kalau ada kesempatan. isi dalam entry ni pun walaupun sikit dan simple tapi padat. Good job :D

    ReplyDelete
    Replies

    1. Hi dear Sayidah. Terima kasih kerana menyertai giveaway saya. Boleh cek jika awak sudah mematuhi semua syarat yang telah saya tetapkan di : http://missdae.blogspot.com/2016/01/senarai-peserta-hoodpath-travel-blog.html Sekira masih tidak cukup syarat, anda masih ada masa untuk memastikan anda cukup segala syarat bagi peluang besar untuk memenangi hadiah-hadiah giveaway ini. Segala penambah baikan boleh la maklum saya pada komen entri tersebut. Terima kasih dan semoga berjaya :)

      --> La yekeee. sama la kita kt Seremban. Ni pun nk food hunting lagi ni hehehe

      Delete
  25. Okey join...!! :)

    Nama : Dramatic Uniq
    Link : http://www.dramaticuniq.com/2016/01/hoodpath-travel-blog-giveaway-10.html
    Instagram : @dramaticuniq

    Kepada Missdae, entry yang akak paling suka dalam blog awak tentulah entry awak pergi Oman tu sebab akak pernah jejak Oman sekali. Itu pun sehari je transit selepas balik Umrah. Memang tak puas menikmati bandaraya Oman yang bersih dan tersusun. Kami juga ada masalah dengan pihak imegresen Oman masa tu, agak mengecewakan lah tapi takpe, ada rezeki InsyaAllah nak kembali ke Oman dan jalan-jalan sepuasnya. Terima kasih untuk entry Oman tu, terubat rindu.. hehehehehe.. :)

    Satu lagi, akak nampak wishlist awak tu ada Kashmir. Ya Allah...!! akak pun memang lama dah mengidam nak ke Kashmir tu. Orang kata Kashmir cantik macam syurga kan.. :) Semoga wishlist awak akan tercapai tak lama lagi. Aamiin.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hi dear Dramatic Uniq. Terima kasih kerana menyertai giveaway saya. Minta maaf sangat2 lambat respond komen awk ni. Tp dlm lambat respond pon sy dh update dh awk dlm senarai peserta. Hihi. Boleh cek jika awak sudah mematuhi semua syarat yang telah saya tetapkan di : http://missdae.blogspot.com/2016/01/senarai-peserta-hoodpath-travel-blog.html Sekira masih tidak cukup syarat, anda masih ada masa untuk memastikan anda cukup segala syarat bagi peluang besar untuk memenangi hadiah-hadiah giveaway ini. Segala penambah baikan boleh la maklum saya pada komen entri tersebut. Terima kasih dan semoga berjaya :)

      --> Wahhh best kan Oman. Antara negara Islam yang paling sistematik, majuu dan bersih. Bestttt rinduuuu. Tapi mahal *nangis* Aah, in sha allah nak pergi kashmir tapi itu semua angan2 saje hehehe

      Delete