15:03:00




Okay, aku ni seorang fans RUNNING MAN. Kepada sape2 yang tengok running man, of course you know what the show really is all about. For those who haven't, take your time to watch an episode.. To me,when I watched the first episode, it seemed that I was glued to the screen. Gosh, terkekek kekek aku gelak kerana ia amat kelakar. (to me la)


However, everyone has their own point of view kan, ade yang kate xbes ade yang ketagih, ade yang tengok gitu2 je.. Well, it depends really.. If yg dh sampai tahap ketagih tu, ulang2 pon suke and mampu tergelak en, kadang2 sampai dh boleh hafal skrip! Haha..

Okay, to all readers (krik krik) yang xpenah tengok running man, it is actually a reality show hosted by Jaesuk (buat name simple2 ajelahhhh)

    <---- So this is jeasuk.

There are 7 other group members (not all are permanent) which are Jong Kook, Gary, Jihyo, HaHa, Gwang Soo, Suk Jin, Joong Ki, and Lizzie. Usually in that week, there will be a guest / guests invited.. Dia akan panggil la artist2 kat korea tuhh untuk bermain skali game ngn dorang..




So there it is, a picture of the usual players of running man. Adela kisah suka and duka dorang, kisah percintaan antara Ji Hyo and Gary, kisah HaHa suke berlakon sorang2.. Ini sume live, tapi mcm berlakon. Huk3.. Yang paling aku minat lah kan, of course la Gary!!!!! Oh Kang Gary, you are damn CUTE!! (Walaupun kau xdela cute mane, tapi perangai kau kot yang cute. ahahaha)




Itu aje introduction to Running man, I love running man. muah!




Related Post

0 comments