Buat Bisnes tanpa keluarkan modal

00:03:00

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera...




Nak buat business internet tapi xnak keluar modal? Try la nie, free aje.. click link ni :




Ok, selepas clik link tersebut, ikuti step by step ini yee..

01) Pertama sekali..bila dh click link tadi, korang then klik 'Sign Up' pastu isikan :

- Username anda suka,
- pastu isikan email anda sendiri serta password anda..
-Kemudian isikan sekali lagi password anda di kotak verify password..(make sure samela password tuhh)
-click Sign up - anda akan masuk kembali ker log in page..taip username anda dan password anda sama seperti yang anda taip di page sign up tadi..


02) 
- Kedua bila anda Login, anda akan masuk ke Page akaun anda sendiri dan automatic dapat $100. 

- anda lihat sebelah atas kanan page akaun anda di mana ada tertulis "TASK".

- Klik Task tu dan masuk ke page Task List. 

- klik "click here" di area "Task: Subscribe to email updates." 

- Isikan email anda tadi utk "FeedBurner Email Subscription Request" dan kemudian verify subscription.


03) 

- ketiga, Klik petak I have subscribed dan klik "clear task". 

- Kemudian "click here" di area "Task: Enter your payee information." 

- Isikan email anda di kotak "Payee Full Name" iaitu nama penuh anda ikut Mykad" 

- isikan juga di kotak "Payee Physical Address" iaitu alamat rumah atau pejabat anda. 

(Isi nama dan alamat yg tepat dan betul krn maklumat tu akan di tulis ke dlm check anda nanti utk hantar bonus. kalau isi nama samaran atau alamat tak betul, check tu akan bermasalh bila nak masuk ke akaun bank anda nanti atau check tu tak sampai ke rumah anda.) 

- dah selesai semua tu anda klik "Update Information". Kemudian di page Task list tu anda klik di kotak "I have entered my payee information" dan kemudian klik "clear task.

04) 

- anda akan masuk semula ke Main Page akaun anda, kemudian lihat di bawah Page bahagian "Your Referral Link". 

- Skrg link tu dah jadi milik anda. anda dah boleh promosi link anda. 

- Setiap org signup melalui link anda, anda akan dapat bonus dan commision bulanan. Lagi ramai org join melalui link anda, anda akan dpt lebih banyak bonus dan komisen. Sekiranya anda dapat 3 org signup direct melalui link anda. Lock Level 1 hingga Level 5 akan terbuka secara automatik dan anda dah layak utk menikmati bonus setiap level 1 hingga Level 5.


Most Recent Trade Details and Chart
Selamat mencuba :)

Related Post

3 comments