Senarai Peserta HOODPATH Travel Blog Giveaway 1.0

18:59:00

Hi semua peserta 

HOODPATH Travel Blog Giveaway 1.0

Berikut ialah senarai peserta-peserta giveaway ini. Boleh lah kamu semua pergi berblogwalking sesama sendiri ye!

Kalau anda perasan, di bawah setiap peserta, saya ada meletakkan :

Post (  ) Follow (  ) Komen Entri  (  ) Ig (  ) Facebook (  )

Ini merupakan checklist peserta yang mana masih belum lakukan, (ye, saya teliti orangnya seperti mana saya membuat itinerari perjalanan saya, jadi saya memang akan cek satu per satu)

( / ) bermakna anda sudah melakukannya 
( X ) bermakna anda belum melakukannya

Sila cek dan pastikan anda telah mematuhi semua syarat untuk memenangi hadiah yang telah dinyatakan. Semoga berjaya!

SENARAI PESERTA


1. Ainul Aqma
Blog :http://ainulaqma.blogspot.my/2016/01/hoodpath-travel-blog-giveaway-10.html
Post ( / ) Follow ( / ) Komen Entri  ( / ) Ig ( / ) Facebook ( / )

2.  Keladi Ubi
Blog : http://www.keladionline.com/2016/01/hoodpath-travel-blog-giveaway-10.html
Post ( / ) Follow ( / ) Komen Entri  ( / ) Ig ( X ) Facebook ( X )

3. Cik Eintan Nurfuzie
Blog : http://www.nurfuzie.com/2015/12/hoodpath-travel-blog-giveaway-10.html
Post ( / ) Follow ( / ) Komen Entri  ( / ) Ig ( / ) Facebook ( / )

4. Karimah Zulkafali
Blog : http://theonlygirl98.blogspot.my/2016/01/hoodpath-travel-blog-giveaway-10.html
Post ( / ) Follow ( X ) Komen Entri  ( / ) Ig ( X ) Facebook ( X )

5. Nuruleida Daud
Blog : http://eiydacalyx90.blogspot.my/2016/01/hoodpath-travel-blog-giveaway-10.html
Post ( / ) Follow ( / ) Komen Entri  ( / ) Ig ( / ) Facebook ( / )

6. Nur Raihanah
Post ( / ) Follow ( X ) Komen Entri  ( / ) Ig ( / ) Facebook ( / )

7. Cik Irna Nurashikin
Blog : http://eirna-nurasikin.blogspot.my/2016/01/hoodpath-travel-blog-giveaway-10.html
Post ( / ) Follow ( / ) Komen Entri  ( / ) Ig ( / ) Facebook ( / )

8. Siti Sorfiena Syasha
Blog : http://ash-tsukidate.blogspot.my/2016/01/hoodpath-travel-blog-giveaway-10.html
Post ( / ) Follow ( / ) Komen Entri  ( / ) Ig ( / ) Facebook ( / )

9. Aienienka Peter
Blog : http://aienienka.blogspot.my/2016/01/hoodpath-travel-blog-giveaway-10.html
Post ( / ) Follow ( / ) Komen Entri  ( / ) Ig ( / ) Facebook ( / )


10. Kata Ubaid
Blog : http://budakgemukberbicara.blogspot.my/2016/01/hoodpath-travel-blog-giveaway-10.html
Post ( / ) Follow ( X ) Komen Entri  ( / ) Ig ( X ) Facebook ( X )

11. Noor Akma
Blog : http://huhahuhajerr.blogspot.my/2016/01/hoodpath-travel-blog-giveaway-10.html
Post ( / ) Follow ( X ) Komen Entri  ( / ) Ig ( / ) Facebook ( X )

12. Cik Pa'in
Blog : http://cikpain.blogspot.my/2016/01/hoodpath-travel-blog-giveaway-10.html
Post ( / ) Follow ( / ) Komen Entri  ( / ) Ig ( / ) Facebook ( / )

13. Cik Yanie
Blog : http://secondblogimpianacikyaanie.blogspot.my/2016/01/hoodpath-travel-blog-giveaway-10.html
Post ( / ) Follow ( X ) Komen Entri  ( / ) Ig ( / ) Facebook ( / )

14. Anis Khalila
Blog : http://akhalilah.blogspot.my/2016/01/hoodpath-travel-blog-giveawaay-10.html
Post ( / ) Follow ( / ) Komen Entri  ( / ) Ig ( / ) Facebook ( / )

15. Acu Asha
Blog : http://acuasha.blogspot.my/2016/01/hoodpath-travel-blog-giveaway-10.html
Post ( / ) Follow ( / ) Komen Entri  ( / ) Ig ( / ) Facebook ( / )

16. Syasya
Blog : http://shapurplegirl.blogspot.my/2016/01/hoodoath-travel-blog-giveaway-10.html
Post ( / ) Follow ( / ) Komen Entri  ( / ) Ig ( / ) Facebook ( / )

17. Nurul
Blog : http://purplekiwie.blogspot.my/2016/01/hoodpath-travel-blog-giveaway-10.html
Post ( / ) Follow ( / ) Komen Entri  ( / ) Ig ( / ) Facebook ( / )

18. Amy
Blog : http://emyyyyemyyyy.blogspot.my/2016/01/hoodpath-travel-blog-giveaway-10.html
Post ( / ) Follow ( X ) Komen Entri  ( / ) Ig ( / ) Facebook ( / )

19. Shawal
Blog : http://akubukaninnocent.blogspot.com/2016/01/hoodpath-travel-blog-giveaway-10.html
Post ( / ) Follow ( / ) Komen Entri  ( X ) Ig ( / ) Facebook ( / )

20. Cikla
Blog : http://ciklapunyabelog.blogspot.my/2016/01/hoodpath-travel-blog-giveaway-10.html
Post ( / ) Follow ( X ) Komen Entri  ( / ) Ig ( / ) Facebook ( / )

21. Yang Baik
Blog : http://yangbaik.blogspot.my/2016/01/hoodpath-travel-blog-giveaway-10.html
Post ( / ) Follow ( / ) Komen Entri  ( / ) Ig ( / ) Facebook ( / )

22. Sayidah Napisah
Blog : http://www.sayidahnapisah.com/2016/01/hoodpath-travel-blog-giveaway-10.html
Post ( / ) Follow ( / ) Komen Entri  ( / ) Ig ( / ) Facebook ( / )

23. Dramatic Uniq
Blog :  http://www.dramaticuniq.com/2016/01/hoodpath-travel-blog-giveaway-10.html
Post ( / ) Follow ( / ) Komen Entri  ( / ) Ig ( / ) Facebook ( / )

** Yang saya highlightkan merah itu bermaksud beliau sudah mematuhi semua syarat. Yang lain masa ada masa untuk membuatnya :)

** Sekiranya ada peserta atau info yang saya tertinggal, sila komen di bawah.

** Sekiranya anda sudah update segala syarat, sila komen di bawah juga.


Jika berminat untuk menyertai giveaway ini, boleh klik banner di bawah :

Related Post

26 comments

  1. err... sy dah follow (ikut link awk bg) and fb juga dah like (ikut link yg awk bg)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yeke.. Must have missed out.. Thank you so much nnt sy recheck :)

      Delete
  2. akak, opi dah update. tengok entry opi ni kejap :)

    http://ash-tsukidate.blogspot.my/2016/01/hoodpath-travel-blog-giveaway-10.html

    ReplyDelete
  3. Miss dae....maaf ya...keladi memang x de ig dan facebook...maaf sangat...adakah penyertaan keladi terbatal.....sedih nyer...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak pe, other factors will be consider :)

      Delete
  4. Miss Dae .. saya punya fb : Kim Jong Pa'in .... dah lama dah like ...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ok dear. Sbb semasa sy check, sy baca juga komen2 penyertaan di page giveaway utk tgok username.. Tp tak pe, nnt sy update, terima kasih dear :)

      Delete
  5. kak, cuba tgk ada tak muka opi kat followers akak, tadi saya cuba balik follow akak sampai boleh, google kata opi dah follow akak :) ada tak ?

    ReplyDelete
  6. Cek massage fb eh heee sb follow awk byk kali tp xdpt huhu

    ReplyDelete
  7. Assalamualaikum and hi.. done all :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikumsalam . ok dear. dah update juga. boleh tgok di senarai peserta. sorry lambat update, busy sikit time weekend :)

      Delete
  8. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  9. as salam
    sorry ada jugak yg tertinggal ...done upadate

    ReplyDelete
    Replies
    1. ok dear. dah update juga. boleh tgok di senarai peserta. sorry lambat update, busy sikit time weekend :)

      Delete
  10. Assalammualaiku missdae. Done follow facebook dan ig. Missdae try cek :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. dah update juga. bolhe tgok di senarai peserta. Minta maaf lambat update, busy time weekend :)

      Delete
  11. hai missdae..no. 5 lapor diri..hehe..

    yeaayy saya punya dah highlight merah..

    ReplyDelete
  12. cik en dah follow page fb lama dah.. sebelum de GA ini lagi.. yg blog mungkin remove sebab pembersihan dari blogger ritu.. IG done follow..

    ReplyDelete
  13. YangBaik di no. 21, dah follow IG awak.
    TQ, :D

    ReplyDelete