Nak tau harga blog anda?

22:00:00



Hari ini nak share lah sikit discovery terbaru!! HAHA. Although I know a bit ketinggalan, tapi maybe some of you xtau lagi so ape salahnya kite share and spread the news.. So, hari ni nak cakap pasal, cara nak tau harga belog anda. Bunyi menarikkan? So here's how.

1) First, korang pergi page nihh.. Click SINI

2) Then, paste kan URL website korang kat kotak yang disediakan tu..

3) Tunggu la kejap, xsmpai seminit pon die akan tunjuk result "harga blog" korang tuhh..

Like mine :
















RM 1, 252.04 je yg mampu. haha.. Bet korang punye lagi byk.. nnt share la and komen kt sini yaa :)

Note : Ni hanyalah sekadar suke2 ajee. Bukan la income utk blog pon.. hehe (kalau boleh buat duit cmtu kn best)

Related Post

5 comments

  1. blog sy msti murah
    http://nurulnamasaya.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. elehh murah kononnnn. padahal beribu2. hik3

    ReplyDelete
  3. saya punya RM8,130.26 kalau duit betul tu kaya saya tau haha ! by the way boleh share this web tak ? t saya bagi credit oke ? :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. mak oiii, banyak gleee!! boleh sgt2! silakan :)

      Delete